Nieuws

Overstappen met uw salarisadministratie, timing is alles

20-08-2018

Overstappen met uw salarisadministratie lijkt vaak niet gemakkelijk, maar dat valt enorm mee! Bent u niet tevreden over de kwaliteit van uw huidige adviseur? Of wilt u graag eens kijken wat een ander u te bieden heeft? Dan is overstappen misschien een goede optie voor u.

SALARISADMINISTRATIE PER KALENDERJAAR

Wanneer u speelt met de gedachte om over te stappen is uw volgende vraag hoogstwaarschijnlijk ‘wat is het beste moment om over te stappen?’ Dat is niet voor iedere organisatie gelijk. In principe kunt u op elk moment van het jaar overstappen met de salarisadministratie. Maar in sommige gevallen kan het afhankelijk zijn van de afspraken die u heeft met uw huidige adviseur. Daarnaast is het zo dat de salarisadministratie per kalenderjaar doorloopt. Maar in de regel hoeft dat een overstap niet in de weg te staan. Timing is alles.

De payroll administratie is de laatste stap in alle betaling-gerelateerde zaken en wordt steeds belangrijker voor organisaties die internationaal opereren. Wij zijn sterk in advies en support:

  • Internationale payroll administratie
  • Schaduw payroll administratie
  • Management of vertrouwelijke payroll administratie

Wij helpen werkgevers om echt ‘in control’ te zijn. En duiken graag samen met u in uw salarisadministratie.

STAPPENPLAN

Wij treffen voorbereidingen, maken een duidelijke planning en gaan schaduw draaien. Zodat u zonder moeite en met een goed gevoel per 1 januari over kunt stappen op een nieuwe manier van werken. Samen met een flexibele adviseur die kennis heeft van zaken. Die niet ‘alleen’ de salarisadministratie draait maar verder kijkt, u adviseert, u ontzorgt.

Op onze website leest u enkele ervaringen van tevreden klanten.
Meer informatie, klik hier.

Direct contact opnemen kan ook! U belt 088 185 00 00 en vraagt naar Evert Roeten. Hij helpt u graag verder.

Terug naar het overzicht

Wilt u een expert spreken voor uw grensoverschrijdende arbeidszaken?

Vraag een gratis adviesgesprek aan