Nieuws

Timing is everything

04-10-2019

Ben je HR-manager en werkzaam binnen een internationale organisatie en heb je het afgelopen jaar maandelijks op gezien tegen de salarisadministratie? Dan ben je niet de enige. Veel HR managers ervaren dit onderdeel van hun werk om tal van redenen als een ware worsteling. Het ontbreekt hen bijvoorbeeld aan een goede adviseur. Of de huidige werkwijze laat totaal geen ruimte voor flexibiliteit. Met als gevolg ontevreden of zelfs boze medewerkers. Dat kan anders! En dit is het moment.

STAP NU EENVOUDIG OVER

Wij kijken graag samen met jou naar je salarisadministratie, treffen voorbereidingen en maken een duidelijke planning. Zodat je zonder moeite en met een goed gevoel per 1 januari 2020 over kunt stappen op een nieuwe manier van werken. Samen met een flexibele adviseur die kennis heeft van zaken. Die niet ‘alleen’ de salarisadministratie draait maar verder kijkt. Jou adviseert en ontzorgt. Klinkt dat als muziek in je oren? Ja toch? Onze specialist Evert Roeten vertelt u er graag meer over.

EXTERUS BIEDT SALARISDIENSTVERLENING MET BETAALSERVICE

Om onze klanten zo compleet mogelijk te ontzorgen, bieden wij in aanvulling op salarisadministratie tevens een betaalservice. Hiermee bieden we cliënten ook binnen deze discipline een totaaloplossing. Naast het voeren van je (internationale) salarisadministratie, kunnen wij nu ook de correcte en tijdige betaling van het salaris aan jouw werknemers voor je verzorgen. Evenals het betalen van de verschuldigde loonbelasting aan de Belastingdienst en het verrichten van eventuele andere afdrachten. Vanzelfsprekend voldoet de betaalservice aan alle (wettelijke) eisen en zijn de beheerde gelden volledig veiliggesteld. Wil je meer weten over onze betaalservice? Neem dan contact op met Evert Roeten: 06 52681980.

PAYROLL SCAN

Twijfel je of dít het juiste moment is om een overstap te maken naar een nieuwe manier van werken voor jouw salarisadministratie? Dan helpen wij je graag met het maken van die keuze en bieden kosteloos een Payroll Scan aan. Aan de hand van deze scan maken we inzichtelijk wat anders kan en wat anders moet! Denk hierbij bijvoorbeeld aan correcties op basis van de 30%-regeling, correcties inzake de kennismigranten norm of de complexe salary split. Dan weet je precies hoe je er voor staat én ook waar verbetering mogelijk is. Misschien maakt jouw organisatie onnodige kosten of betaal je teveel loonheffingen? Allemaal niet nodig. Direct een datum prikken voor een scan? Neem contact op met Evert Roeten (06-52681980). Eerst meer informatie? Klik hier

Terug naar het overzicht

Wilt u een expert spreken voor uw grensoverschrijdende arbeidszaken?

Vraag een gratis adviesgesprek aan