SAMSUNG SDS – HR MANAGER

PARTNER

“Exterus is sterk in het ondersteunen bij het opzetten van payroll administraties, zij zijn een adviseur met kennis van zaken. Wij zien Exterus echt als partner, bijna als collega. Met name de specifieke kennis m.b.t. onze Aziatische expats is voor ons van toegevoegde waarde. Naast payroll geven zij ook belasting- en immigratie advies voor deze groep medewerkers. “

AANTOONBAAR COMPLIANT

“Exterus biedt ons alle relevante services, het hele pakket, plus de zekerheid te voldoen aan de wet- en regelgeving (compliant). Dat ontzorgt onze HR-afdeling enorm. Wanneer we daarnaast nog een check willen op ons eigen proces of te maken hebben met een meer ingewikkelde vergunningaanvraag kunnen we ook bij Exterus terecht. Zo fijn alles op één adres.”

EXTRA STAP IN KENNIS EN INZET

“Op moment van uitbreiding van onze activiteiten buiten Nederland naar Europa toonde Exterus betrokkenheid door direct een ‘dedicated’ team op het project te zetten. Ze zijn zeer goed bereikbaar en vooral de samenwerking ‘on-site’ ervaren wij als erg waardevol. Dat gaat soms zelfs tot en met het meereizen naar buitenlandse meetings. Exterus gaat echt een stap verder qua kennis én qua inspanning/betrokkenheid.”