Immigratie

Russische expats? Wij regelen alles in hun eigen taal.

17-02-2021

Bij Exterus geven we onze klanten praktische oplossingen in heldere taal. Daarom zijn we best trots op onze Russia Desk: de mogelijkheid om onze diensten af te wikkelen met onze Russisch sprekende collega Victoria Zverintseva. Deze getalenteerde belasting en immigratie expert speelt tevens de rol van Russisch sprekende liaison als het andere arbeidsmigratiezaken betreft, zoals internationale salarisadministratie of relocation. 

Russia desk: Al onze diensten nu ook in het Russisch.

Dus heeft u of uw bedrijf hulp nodig om uw Russische medewerkers of expats naar Nederland te halen? Of anderszins Russisch-sprekende hulp nodig op onze andere expertisegebieden? Bel Victoria.  +31 88 185 00 41 of mail [email protected]

Ontmoet immigratie expert Victoria

Bekijk de video (uiteraard Russisch gesproken!), of lees de Nederlandse vertaling hieronder.

“Hallo, ik ben Victoria, geboren Russische, sinds 2009 woonachtig en werkend in Nederland. 

Ik voel me hier thuis, maar ik blijf natuurlijk altijd houden van mijn thuisland Rusland en help u dan ook graag met relocaties van en naar Rusland. 

Ik werk al lang met expats: ik help ze met belasting, immigratie en relocation zaken. Ik ben dan ook volledig op de hoogte omtrent eventuele moeilijkheden die internationale medewerkers zoals expats, kunnen tegenkomen als ze naar Rusland of Nederland komen. Daarbij speelt mijn persoonlijke ervaring natuurlijk ook een rol. 

Contacteer me gerust in het Russisch, Engels of Nederlands als u hulp nodig heeft! 

До скорой встречи!

Met vriendelijke groet / With kind regards / С уважением

Victoria Zverintseva.”

Terug naar het overzicht

Wilt u een expert spreken voor uw grensoverschrijdende arbeidszaken?

Vraag een gratis adviesgesprek aan