Groei begint bij kennis

Geef uw kennismigranten een energieke start in Nederland.

Over Exterus

Exterus is specialist in arbeidsmigratie en heeft meer dan 15 jaar ervaring met de tewerkstelling van internationale medewerkers, expats en kennismigranten. Wij adviseren over complexe situaties als het gaat om internationale mobiliteit. Wij nemen het regelwerk rondom arbeidsmigratie, internationale belastingen én salarisadministratie volledig uit handen. Jaarlijks helpen wij ruim 175 bedrijven en 3500 expats. Hierdoor kunnen zij zich volledig focussen op hun grenzeloze groeiambities.

Door de jaren heen is een netwerk opgebouwd met experts op het gebied van arbeidsmigratie in binnen- en buitenland. In Nederland werken we onder andere nauw samen met Maes Law, ADP, AltijdHR, The Hague International Centre en ADP.

“Ons doel is ondernemingen en hun werknemers te helpen om internationaal te werken en expanderen. Zonder rompslomp en risico, zodat zij zich kunnen richten op hun missie.”

Paul Roeten, Partner Exterus B.V.

Om bedrijven zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn beschikken wij onder andere over de NEN 4400-1 certificering. Als Erkend Referent zijn wij aangesloten bij het NBBU en het NIRPA. Wij investeren continu in de kennis van onze medewerkers. Immers, groei begint bij kennis!

Onze medewerkers zijn expert in hun eigen vakgebied. Van immigratie tot fiscaal advies en payroll alles onder één dak. We blijven op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en garanderen onze klanten de beste service en advies. Met een glimlach, persoonlijk en zonder gedoe.

Ontmoet het team

Kernwaarden

Internationale arbeid gaat over mensen. Mensen staan bij ons centraal. De menselijke connectie is de sleutel in iedere relatie, of het nu partners, klanten of collega’s betreft. Dit betekent dat wij onze klanten ontzorgen met een no-nonsense, persoonlijke aanpak en onze one-stop-shop services. Wij garanderen hoge kwaliteit in onze services, een optimale klantervaring en 100% compliance.

Lees hier hoe wij dat doen

Groeiambities

Wij geloven in samenwerken, in het opbouwen van langdurige relaties en het delen van expertise. Onze ambitie is hét platform te worden op het gebied van arbeidsmigratie en internationale ondernemingen met groeiambities. Daarom zijn we altijd op zoek naar klantgerichte medewerkers en nieuwe samenwerkingsvormen om ons netwerk aan kennis uit te breiden én onze klanten de beste service aan te bieden.

onze vacatures

Wilt u persoonlijk kennismaken? Heeft u advies of ondersteuning nodig omtrent uw arbeidsmigratie zaken?

Over mogelijke partnerships? I Over werken bij Exterus?
Alles is bespreekbaar. Wij staan klaar om u te helpen.

Neem contact op