Onze cultuur

Samen werkt beter.

Happy people make happy clients

Exterus is een informeel en hecht kantoor waar een no-nonsense mentaliteit heerst. We hebben een heldere koers en die delen we graag met je. We willen ook weten wat jou drijft en je de ruimte geven om het beste uit jezelf te halen, je talenten te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Zo vieren we successen, kun je opleidingen volgen, seminars bezoeken, dagen we je uit om je te blijven ontwikkelen en is er aandacht voor zaken buiten het werk, zoals een wekelijkse bootcamp voor wie dat wil, de vrijdagmiddagborrel, regelmatig evenementen of, bijvoorbeeld, het met een aantal collega’s meedoen met de City-Pier-City loop!

Hire for attitude, train for skills!

Bij Exterus werken we voor bedrijven met een internationaal karakter die tegen diverse uitdagingen aanlopen. Dit doen we op het gebied van immigratie, internationale belasting en sociale zekerheid, internationale salarisadministratie en erkend referentschap. Voor welk vakgebied je ook kiest, onze medewerkers staan altijd voor praktisch toepasbare oplossingen voor onze klanten, zorgen voor een aangename ervaring in elk klantcontact en bieden de beste service. Zonder gedoe en zonder risico. Als je oog en oor hebt voor klanten, graag een extra stap wilt zetten voor je klanten, je collega’s en Exterus en open staat om te leren en te ontwikkelen, krijg je daartoe volop de kans. Niet alleen op je vakgebied maar ook om te groeien als professional.

Bekijk de services

Wat zeggen medewerkers over Exterus

Quinten van der Perk

Payroll assistent

“Het mooiste aan mijn werk is dat ik iedere dag nieuwe dingen leer. Het is uitdagend en ook op persoonlijk vlak ontwikkel ik mezelf in rap tempo”

Lees meer

Jahir Dijks

Tax Advisor

“Vrijwel iedere klant heeft een uniek vraagstuk. Er is geen dossier hetzelfde. Dit maakt mijn werk echt afwisselend en uitdagend.”

Lees meer

Jantiene van der velden

Tax Manager

“Wat het grote verschil is met de Big4? Exterus is kleinschaliger, persoonlijker en in mijn beleving sterker in het bedienen van klanten.”

Lees meer

Wil je deel uitmaken van ons team?

Sta je aan het begin van jouw carrière of sta je op het punt een carrière-switch te maken? Laat van je horen. Wij nodigen je graag uit om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Een omgeving om samen iets moois te bouwen I Groeimogelijkheden als specialist en als persoon
Samenwerken met bedrijven met een internationaal karakter
I Open en dynamische sfeer met no-nonsense mentaliteit

Onze vacatures