Nieuws

Grensoverschreidende ambities? We helpen u graag ze te realiseren.

20-02-2019

Wat wij doen is niet zo ingewikkeld als het misschien op het eerste gezicht lijkt. Onze naam zegt het eigenlijk al. Exterus betekent ‘van buitenaf’. En dat is precies wat we doen: een helpende hand bieden, van buitenaf. Een sparringpartner én uitvoerder voor Business partners die verantwoordelijk zijn voor het HR-beleid binnen een internationaal opererende organisatie. We helpen klanten met het realiseren van de grensoverschrijdende ambities van hun organisatie en nemen hen de bergen administratie rond de tewerkstelling van internationale werknemers uit handen. En we zorgen ervoor dat u geen risico’s loopt in de opvolging van de geldende regelgeving. Die uitdaging winnen. Dat is ons vak. Zodat u zich kunt concentreren op de uitdagingen van uw business.

PERSOONLIJKE AANDACHT ALS UITGANGSPUNT

In mijn werk als fiscaal adviseur kom ik regelmatig business partners tegen die staan te springen om ondersteuning bij de uitdagende grensoverschrijdende vraagstukken. En zijn hierbij veelal naarstig op zoek naar wie hen daar écht bij kan helpen, hen kan ontzien. Exterus doet dit iedere dag, al sinds 2006, op een pragmatische en persoonlijke manier. Wij geven niet alleen advies maar ondersteunen ook bij de praktische implementatie van de gevolgen. Waarbij we graag náást onze klanten gaan staan. En waar we samen kijken wat de beste oplossing is voor alles wat te maken heeft met het tewerkstellen van buitenlandse werknemers. Of het nu gaat om immigratie, fiscaal advies, payroll of payrolling voor internationale ondernemingen met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor de medewerkers; we stellen onze kennis graag ten dienste van uw bedrijfsdoelen.

WE DOEN HET SAMEN

Onze fiscalisten, juristen, payroll administrateurs en bedrijfsadviseurs zijn allen expert in hun vakgebied. Wij bedenken sterke oplossingen en hebben het gezamenlijke doel om met elkaar u en uw onderneming verder te helpen. Een helpende hand, als verlengstuk van uw HR. Wij geloven in een gelijkwaardige en duurzame relatie met onze klanten. Een relatie van professional tot professional. Waarin belangstelling en respect voor elkaar en het delen van vakkennis centraal staan. Daarom heeft u bij ons bijvoorbeeld altijd dezelfde contactpersoon. Zodat u niet elke keer opnieuw hoeft te vertellen wie u bent en voor welke uitdagingen u staat. Wij komen met alle plezier naar u toe. Zodat we – met een enthousiasme dat aanstekelijk werkt – met elkaar de doelen van uw organisatie kunnen realiseren. We doen het samen.

Maakt ons verhaal u nieuwsgierig? Neem dan gerust contact op, wij stellen ons graag persoonlijk voor. U vraagt naar Paul Roeten via telefoon 088 185 00 00 of mail [email protected]

Terug naar het overzicht

Wilt u een expert spreken voor uw grensoverschrijdende arbeidszaken?

Vraag een gratis adviesgesprek aan