Een zorgeloze start voor uw expats… en voor u

Wat te doen bij het aannemen van buitenlandse werknemers of expats?
Download het e-book ‘Professional Immigration: Where to Start and What to Do’.

Download E-BOOK

Diensten

Het aannemen en begeleiden van buitenlandse werknemers of expats is geen makkelijke opgave. U krijgt te maken met zaken als vergunningen, internationale belastingwetgeving, salarisverwerking, payrolling en het bijhouden van de steeds veranderende IND-regels. Onze diensten, praktische oplossingen en persoonlijke benadering maken dit ingewikkelde proces compleet stressvrij – zelfs aangenaam– voor u en uw werknemers. Wij spreken Nederlands, Engels, Russisch en Chinees.

Immigratie & relocation

Welke werk- en verblijfsvergunningen hebt u nodig? Wij adviseren, regelen vergunningsaanvragen en relocation, en zorgen voor voortdurende compliance.

Meer lezen

Internationale belasting & sociale zekerheid

Welke verdragen, belastingwetten en -regels zijn van toepassing? Wat zijn de risico’s? Wij bieden advies en ondersteuning.

Meer lezen

Internationale
payroll

Hebt u een internationale payroll of een schaduwloonlijst nodig? We adviseren u over de beste opties en helpen met realisatie en beheer.

Meer lezen

Ondersteuning bij referentschap/payrolling

Wilt u erkend referent worden of hebt u payrolling services nodig? Wij bieden advies, ondersteuning en zorgen voor compliance.

Meer lezen

“Exterus is een van de weinige dienstverleners waarvan ik eerlijk kan zeggen: ze hebben de verwachtingen van de klant overtroffen!”

Samsung Electronics Air Conditioner Europe – President

Exterus heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van internationale mobiliteit. Wij ondersteunen jaarlijks meer dan 175 bedrijven en 3500 expats. Met onze services kunnen werknemer én werkgever met vertrouwen en zonder zorgen aan de slag.

Wij beloven complete ontzorging door onze one-stop-shop door:

Praktische oplossingen in heldere taal

Snelle afhandeling van uw zaken

Betrouwbaar advies en 100% compliance

Vragen over immigratie, belasting, payroll(ing) of referentschap?

Gratis advies