Zet uw kennismigranten aan het werk via Exterus payrolling of het erkend referentschap

Wilt u buitenlandse medewerkers tewerkstellen, maar bent u nog geen Erkend referent? Wij helpen u bij het aanvragen van het Erkend Referentschap voor uw bedrijf. Wilt u liever dat uw kennismigranten direct in Nederland kunnen werken? Kies dan voor Exterus Payrolling.

De beste persoonlijke service én oplossingen

Samen zorgen we ervoor dat uw kennismigranten compliant kunnen werken in Nederland.
Wij ontzorgen u op het gebied van: Payrolling, Aanvragen Erkent Referentschap en Audit Erkend Referent.

Payrolling

Wanneer uw organisatie kortgeleden een vestiging in Nederland heeft geopend of een vestiging aan het openen is bent u vaak niet toegestaan om buitenlandse werknemers direct te werk te stellen. Als een erkend IND sponsor, met een NEN 4400-1 certificering, is Exterus Payrolling toegestaan om buitenlandse werknemers in Nederland te werk te stellen. U kunt (tijdelijk) gebruikmaken van onze payrolling services om direct uw kennismigranten in Nederland te laten werken.

Exterus Payrolling is lid van de NBBU. De NBBU is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Erkend Referent

Indien uw onderneming lang genoeg bestaat in Nederland kunt u zelf Erkend Referent worden en kennismigranten te werk stellen. Wij kunnen u helpen bij de aanvraag en de procedure bij de IND.

Audit Erkend Referent

Recent heeft de IND aangegeven strenger te gaan toezien op de naleving van de plichten van erkend referenten. Ervaring leert ons gelukkig dat veel erkend referenten hun administratie op orde hebben. Soms gebeurt het echter dat verplichtingen niet of verkeerd begrepen worden. Of dat er slordigheidsfoutjes gemaakt worden. Bij een controle kan dit tot een waarschuwing en zelfs boetes leiden. In het ergste geval kan zelfs het erkend referentschap worden ingetrokken. Wij helpen u graag compliant te zijn, en te blijven.

Overige services

Zoekt u een verlengstuk voor uw organisatie? Wij bieden een one-stop shop service rondom de volgende zaken:

Immigratie en
relocation

Internationale belastingen
en sociale zekerheid

Internationale
salarisadministratie

Wilt u het erkend referentschap of de payrolling geregeld hebben?

Neem vandaag nog contact op met Paul.

CONTACT