Werken in een internationaal georiënteerde omgeving?

Wij zoeken specialisten met groeiambities

Werken bij Exterus

Onze missie is om bedrijven in een grensoverschrijdende omgeving te helpen met het realiseren van hun groeiambities. Als werkgever streven wij een praktische, no-nonsense en aangename werkomgeving na. We stimuleren onze medewerkers om hun potentieel optimaal te benutten en geven daar de ruimte voor. In ons dynamische team staat teamwork centraal.

Op dit moment hebben wij geen vacatures, maar wij zoeken regelmatig energieke klantgerichte collega’s met groeiambities:

Adviseur

Immigratie | Tax |Payroll
32 – 40 uur

Werkstudentschap/stage

Werkstudentschap/stage
flexibele uren

Diversiteit bij Exterus

Bij Exterus werken we voor bedrijven met een internationaal karakter die tegen diverse uitdagingen aanlopen. Dit doen we op het gebied van immigratie, internationale belasting en sociale zekerheid, internationale salarisadministratie en erkent referentschap. Gezien dit de nodige complexiteit met zich mee kan brengen, hebben wij als doel om klanten volledig te ontzorgen én de beste service te bieden. Zonder gedoe, zonder risico.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen. Ruimte voor initiatief en mogelijkheden voor zelfontwikkeling, bootcamps en social events zijn volop aanwezig. Niet voor niets is onze slogan: happy people make happy clients.

Wat zeggen medewerkers over Exterus

Quinten van der Perk

Payroll assistent

“Het mooiste aan mijn werk is dat ik iedere dag nieuwe dingen leer. Het is uitdagend en ook op persoonlijk vlak ontwikkel ik mezelf in rap tempo”

Lees meer

Jahir Dijks

Tax Advisor

“Vrijwel iedere klant heeft een uniek vraagstuk. Er is geen dossier hetzelfde. Dit maakt mijn werk echt afwisselend en uitdagend.”

Lees meer

Jantiene van der velden

Tax Manager

“Wat het grote verschil is met de Big4? Exterus is kleinschaliger, persoonlijker en in mijn beleving sterker in het bedienen van klanten.”

Lees meer

Wil je deel uitmaken van ons team?

Sta je aan het begin van jouw carrière of sta je op het punt een carrière-switch te maken? Laat van je horen. Wij nodigen je graag uit om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Een omgeving om samen iets moois te bouwen I Groeimogelijkheden als specialist en als persoon
Samenwerken met bedrijven met een internationaal karakter
I Open en dynamische sfeer met no-nonsense mentaliteit

Ja, ik wil deel uitmaken van Exterus