BMW FINANCIAL SERVICES – HR ADVISOR

KENNISPARTNER

“Exterus is een zeer betrokken partner met veel kennis van zaken. Ze geven duidelijke uitleg in begrijpbare taal. Ik krijg altijd het gevoel dat ze bereid zijn een stapje extra te zetten. Er staat een vast team tot onze beschikking waardoor we elkaar steeds beter leren kennen. Ze adviseren op proactieve wijze en attenderen ons altijd op opvallende / afwijkende zaken. Het is een goede check of we niets over het hoofd hebben gezien. Onderscheidend ten opzichte van onze vorige leverancier is dat Exterus veel verder gaat dan ‘alleen’ de uitvoering van de payroll administratie.”

CHECK, CHECK, DOUBLE CHECK

“Exterus signaleert en controleert, gaat niet blind af op hetgeen we hebben aangeleverd. Ze communiceren op een prettige wijze. Het contact is goed. Wanneer de situatie erom vraagt komt Exterus bij ons op locatie en ondersteunen ze ons o.a. tijdens internationale calls om zaken toe te lichten aan werkgever en werknemer. Vragen worden snel beantwoord, ze zijn goed bereikbaar ook via e-mail.”

DE EERSTE INDRUK

“Eigenlijk werd dit verschil in aanpak al direct duidelijk tijdens het offerte traject eind vorig jaar. Exterus was de enige partij die de oefencases echt grondig heeft uitgeplozen en de moeite heeft genomen te presenteren op locatie.”